Vi elsker mat og drikke i Asker Sentrum

Fra morgen til kveld, og alt innimellom, her er stedene for leskende juice og kaffe, god lunsj, nydelige mellommåltid og saftig burger.

Når du kommer til oss håper vi du blir en stund. Her tar vi deg med på en reise – fra morgen til kveld – i det kulinariske univers. Kaffe for den trengende om morgenen, lunsj, herlige mellommåltid og til slutt – middagstid.

Antall serveringssteder i Asker sentrum gjør at du alltid er nær en kopp kaffe, noe kaldt å drikke eller en god matbit.

I denne guiden viser vi alle stedene for mat og drikke. Kanskje finner du en ny favoritt?

Joe & The Juice

Joe & the Juice er den perfekte destinasjon for å få i deg frukt og grønt i smoothie- eller juice-form. Det internasjonale kafékonseptet er kjent for sine delikate og sunne juicer, og her unner du deg noe ekstra «nam nam» med for eksempel en jordbærbasert «power shake» eller fyller på med grønnsaker via en «green shield». Kort oppsummert får du ferskpresset juice, kaffe og sandwich i et tempofylt og moderne miljø. Et naturlig møtested! De holder til i Apotekerhagen i sentrum

Baker Hansen

Hos Baker Hansen bys det alltid på god service og de beste bakervarene, enten du skal ha ditt daglige brød, drikke eller du vil spise en deilig lunsj. Ferske og gode varer i et trivelig miljø – det får du her! Med salater, nysmurte smørbrød, smoothies og nydelig bakst er man nødt til å trives hos Baker Hansen. Baker Hansen finner du i starten av Bankveien.

Egon

Stikker du innom Egon vil du oppleve en lun atmosfære, hyggelig service og god mat. Egon finner du ved Torget i Asker sentrum.  

Espresso House

Espresso House er et sted med varm og god atmosfære, hvor du alltid kan finne en sitteplass. Enten om du vil slappe av, studere, jobbe, møte venner eller sitte for deg selv. Her finner du et stort utvalg mat og drikke, som blir tilberedt og servert av våre dyktige baristaer. Denne kaffebaren finner du ved stasjonen i Asker sentrum.

Peppes Pizza

Hos Peppes Pizza får du servert ekte og rykende varm amerikansk pizza i hyggelige og uformelle omgivelser. I tillegg til deres klassiske pizzalinje Classic Chicago, tilbyr de også den herlige serien Freestyle California, med spennende toppinger på en tynn bunn. Denne finner du i Torveien i sentrum.

Por Favor

Por Favor Tapas & Vinbar er et unikt gastronomisk prosjekt grunnlagt av partnerne Johan Crianza, Benedicte Nilsen og Jesus Mota i det  Wesselkvartalet i Asker sentrum, Apotekerhagen.  Por Favor representerer det kjente spanske kjøkken. Menyen er bygget opp etter Jesus Motas tanker og filosofi om et gastronomisk tilbud med en sterk spansk karakter kombinert med innslag av raffinement og innovasjon. Por Favors meny er bygget på tradisjonelle oppskrifter fra Spania med et internasjonalt preg. For å supplere maten har Por Favor bygget opp et eksklusivt vinkart med bredt utvalg, godkjent og selected by Johan Crianza, superior sommelier.

Glorioso

Italienske matopplevelser i Asker sentrum

Med utgangspunkt i bare de aller beste råvarer søker vi å gi deg sanne, italienske matopplevelser. Her kan du drømme deg tilbake til det italienske landskapet og maten du har opplevd der. Eller du kan hente inspirasjon til fremtidige reiser til Italia. Du finner oss ved Asker stasjon der vi fokuserer på matretter basert på kjøtt og fisk, de har også nydelige pizza – og pastaretter.  

Tuk Tuk

VELKOMMEN TIL SMAKEN AV THAILAND

Tuk Tuk serverer autentisk Thailandsk mat med fokus på gode og «riktige» råvarer.

Du kan spise i restauranten eller ha maten som takeaway.  

Baracoa 

Baracoa cafe er en veldig hyggelig cafe hvor man kan spise både lunsj og middag. Her får du alt fra deilige supper, burgere, pasta retter og fargerike salater. På sommeren har de en kjempestor og fin uteservering med sol hele dagen.

RosMara
 

RosaMara er en liten italiensk restaurant i Strøket i Asker. 

Her tilbys typiske retter og spesialiteter fra det italienske kjøkken.  Mange av rettene er vegetariske, all maten er hjemmelaget, enkel, ekte og laget på ferske råvarer. Selvfølgelig får du også smakfulle, italienske viner.

 

Se full oversikt her