Caoz

Beskrivelse

Caoz har ligget i Asker Sentrum siden 2003 og består av en gjeng sprudlende damer som elsker klær og mote. Vi mener klær er følelser, så det skal føles bra når du tar på deg det rette plagget.

Vi følger nøye med på dagens mote og trender, men vi er også opptatt av å ikke glemme bort de gode klassikerne som er aktuelle år etter år. Vi ønsker å kunne inspirere deg til å bygge opp en garderobe som aldri går ut på dato- en god basegarderobe hvor det også må være plass for litt lekenhet og masse personlighet. Vi kan la oss inspirere av styling tips, it-jenter og de kuleste trendene, men igjen- det aller viktigste er å finne det som kler akkurat DEG!

I våre fysiske butikker har vi fokus på varepresentasjon, oppfølging og
god service. I 2020 startet vi vår egen nettbutikk, og i 2021 bygget vi om vår fysiske butikk som nå har blitt til en fantastisk perle i hjertet av Asker sentrum. Hos oss får du sesongens fineste klær, sko og vesker- i tillegg til skikkelig god kaffe og saftige donuts i vårt eget lille kaffehjørne.

Hjertelig velkommen til oss på Caoz!

 

Smuget 1, 1383 Asker Tlf. 66 79 08 66 Åpningstider: Man-fre 10.00-18.00 Lørdag 10.00-16.00 Nettbutikk Instagram Facebook

Category: