Dressmann Asker

Beskrivelse

Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL.

Dressmann er en del av motekonsernet Varner-Gruppen som har sin sentraladministrasjon på Slependen utenfor Oslo. Foruten Norge har Dressmann butikker i Sverige, Finland, Danmark, Island, Østerrike og Tyskland. Totalt teller kjeden rundt 3500 ansatte fordelt på ca. 482 butikker, og har nettbutikk i Norge, Sverige, Finland, Østerrike og Tyskland.

Siden Frank Varner i 1962 startet sin første klesbutikk for menn i Oslo er Dressmann blitt Nordens største kleskjede innen herreklær. Med et stort utvalg klær til menn i alle aldre tilbyr vi «value for money» til alle våre kunder.

I april 2007 åpnet vi også Dressmann XL som tilbyr herreklær i str. 2XL-9XL. Dressmann XL følger de samme kampanjene som Dressmann og kan tilby gode fasonger og et bredt utvalg. I desember samme år åpnet Dressmann XL også egen nettbutikk og betjener med denne alle våre kunder i Norge, Sverige, Finland, Østerrike og Tyskland.

Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL. Strøket 3, 1383 Asker Telefon: 23 21 85 01 E-post: 156@dressmann.com Åpningstider: Hverdager: 09.00-18.00 Lørdager: 09.00-16.00 Nettsted…

Category: