Blue Line

Beskrivelse

Vi er stolte av å presentere Blue Line Shuffleboards, Burgers & Sportsbar i Asker en amerikansk inspirert møteplass til restaurant miljøet i Asker med en rekke underholdning.

Vårt hovedfokus når det gjelder mat er hjemmelagde burgere som fersk kvernes av 100% storfekjøtt hver dag, med spennende og smakfullt tilbehør.

Vi serverer også barnemeny, sandwicher, pølser, salater, biff, ribbe, meksikansk og dessert. I tillegg vil vi ha et godt utvalgt av milkshakes, kaffe, øl, vin og drinker. Vi har også catering og takeaway. Hvis det er ønskelig for et privat/lukket selskap hos oss har man muligheten til dette hos oss.

Vi har 4 store TV-er hvor vi viser all sport, 2 originale amerikanske shufflebords og 1 profesjonell dart maskin.

Blue Line er stolt samarbeidspartner med Frisk Asker Hockey. Vi viser alle borte og hjemme kamper og har spesielle tilbud under hver kamp for supportere. Lokalet er pyntet med masse hockey drakter og utstyr som vi har fått låne av Frisk Asker.

Vårt mål er å tilby Askers befolkning et hjemmelaget fersk produkt som smaker godt med fantastiske aktiviteter og sportslig underholdning for både store og små!

Åpningstider i Corona Mandag – Fredag 15.00 – 00.00 Vanligvis 15.00 – 02.30 Lørdag – Søndag 13.00 – 00.00 Vanligvis 13.00 – 02.30 Kontakt person Arben Mena eller Dennis Menovski Tlf: 94858350 Epost: mena@lancelot.no Nettside  Facebook  Instagram

Category: