11 mai @ 11.00 17.00

Vårfest lørdag 11.mai i Sentrum, bruktsalg og besøk av Jenny Skavlan og Bergans Reparasjonsvogn!

Våren er i luften, og vi inviterer deg til å delta på vår vårfest i sentrum lørdag 11. mai!

På scenen vil det være konserter med ulike artister og annen underholdning. Vi er også glade for å kunne annonsere at Jenny Skavlan og Bergans kommer med sin reparasjonsvogn!

Vi fyller opp torget og bakerløkka med boder denne lørdagen, og det blir DJ-er flere steder i sentrum. Restaurantene og butikkene vil også være med og skape feststemning ved å trekke ut i gatene.

Vi håper at solen vil skinne denne dagen!

Vil du selge brukte skatter?

Vi ønsker alle som har lyst til å selge sine brukte skatter, enten det er klær, leker, sko eller interiør, hjertelig velkommen.

Påmeldingen er gratis, men også bindende, og vi trenger navn, e-postadresse og telefonnummer fra alle som ønsker å delta. Det er stor pågang, så vi stopper påmeldingen når det er fullt. For å unngå avmelding må vi ta et gebyr på 500 kr for de som melder seg av 48 timer før arrangementet.

Dere vil få tildelt en fast plass på arrangementet, vi prøver så godt vi kan å sette opp kart i forkant, dette vil komme på mail uken før arrangementet. Det vil også være vakter her i sentrum som følger dette opp 11.mai. Husk å være ute i god tid! 

Alt er gratis, men dere må selv ta med: bord, klesstativ og/eller annet utstyr, vi avlyser ikke om regn, da tar dere med telt eller parasoll.

Asker torg

Torvveien 1
Asker, Asker 1383 Norge
+ Google-kart