Våre medlemmer

Asker Sentrum AS har gleden av å samle en mangfoldig og dedikert gruppe medlemmer som alle deler en felles visjon – å skape et pulserende, attraktivt, og bærekraftig Asker sentrum. Våre medlemmer utgjør ryggraden i vår forening og spiller en avgjørende rolle i stedsutviklingen av Asker.

Helse og velvære

Krabi Thai massasje
Strøket 7, 2. etg

Krabi Thaimassasje er en massasjeklinikk i Asker sentrum. Vi utfører massasjebehandlinger med effektive teknikker fra tradisjonell thaimassasje. Våre massører har utdannelse med diplom fra Thailands beste skoler innen spa og massasje.

Asker hud og velvære
Bankveien 7

Hos oss setter vi fokus på avstressing og velvære med behandlinger hvor man ser gode resultater.

Vi jobber med hudpleie, klassisk massasje, aroma massasje, hårfjerning, farging av vipper og bryn, fotpleie, permanent makeup og kosmetiske behandlinger (Botox, filler, injeksjon).

Velkommen!

EVO Asker
Bankveien 10

EVO tilbyr effektiv styrketrening med topp-moderne utstyr i flotte omgivelser, og alle er velkommen til våre sentre – enten du har trent i årevis eller du aldri har løftet en vektstang i hele ditt liv. EVOs stall av dyktige PT-er står også klare med råd og hjelp til alle som ønsker det.

yoga shala
Asker Yoga Shala
Bankveien 7

Ditt pusterom for styrke og tilstedeværelse, midt i hjertet av Asker sentrum.
Shala betyr hus eller hjem på sanskrit og her kommer en forklaring på engelsk som så fint oppsummerer hva vi prøver å skape i Asker sentrum.⁠

Atelier 3
Atelier 3
Strøket 1

En erfaren gjeng med dyktige, vennlige og imøtekommende frisører som sammen med deg finner den opplevelsen som passer deg og ditt hår best.

Pa Haret
På håret
Bankveien 11

Her finner du kunnskapsrike og dyktige frisører som vil ta godt imot deg. Spør de gjerne om tips og råd innen frisyrevalg, nye fargenyanser eller hvilke produkter som passer best for deg. Alle er velkomne store som små!

hår frisør
[Hår] Asker
Bankveien 1

Vi er ni sprudlende og kreative frisører som jobber i hjertet av Asker -Vi kan [hår]

Hud
[Hud] Asker
Strøket 8

Hos oss kan du blandt annet nyte en deilig massasje, løse et hudproblem, få freste føtter, en lekker manikyr, fjerne en vond tånegl eller glatte ut linjer med injeksjoner.

Nemus Asker Sentrum
Smuget 1

NEMUS Asker Sentrum er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor, fysioterapeut og massør. Vi tilbyr også diagnostisk ultralyd og trykkbølgebehandling. 
Velkommen til oss!

A-Medi
Bankveien 1

A-Medi er en privat spesialistklinikk med fokus på helhetlige helsetjenester.

Vi har erfarne spesialister innen geriatri, gynekologi, hjertesykdommer, hudsykdommer, indremedisin, kosmetisk medisin, ortopedi, plastikkirurgi, psykiatri og revmatologi.

Madame Beauty hud og velvære
Strøket 9

En alternativ kosmetolog vil kunne gi kunden i tillegg til hudpleie (de fleste med økologiske produkter), gode råd om helse og livsstil samt kosthold og bruk av vitaminer og mineraler for å gjøre huden bedre.Utfører også voksing, farger vipper og bryn, permanent hårfjerning med elektrolyse, elektrokosmetikk, massasje og microblading av bryn.

Asker Herrefrisor
Asker Herrefrisør
Strøket 1

Vi er den Herrefrisøren som har vært i Asker lengst, åpnet 1. Januar 1940. Vi har vært i de samme lokalene hele tiden.

Vi tar i mot timebestillinger og drop-in. Ikke bestillinger på nett.

Tlf: 66 78 09 84 

Bailine Asker
Kirkeveien 230

Bailine er styrketrening, slanking, smertelindring og motivasjon – alt i en pakke – enklere kan det ikke bli!

Brun og blid
Brun og Blid
Strøket 3

Vil du slappe av og nyte en behagelig soltime, samtidig som du får en flott brunfarge og energi? Besøk Brun og blid solarium i Asker. For din dose av det viktige D-vitaminet!

Fysioaktiv
Bankveien 1

Vi har et bredt behandlingstilbud, både individuelt og i grupper, holder høy faglig kompetanse og har som mål å tilby våre pasienter et optimalt behandlingsopplegg basert på oppdatert evidens-basert kunnskap.

Vitus apotek
Vitus Apotek Asker
Torvveien 7

Vitus Apotek Asker formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Vi har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk oss i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.no. 

Matrix frisor
Matrix Frisør
Alfheim 39

Dame og herrefrisør med hardtarbeidende og dyktige ansatte. Siden 2009 har vi jobbet for å alltid ha fornøyde kunder. Velkommen til oss!

Apotek 1
Strøket 9

Vårt mål er å være det beste apoteket for kundene i Asker. Vi har mange kompetente medarbeidere som bryr seg og som ønsker å hjelpe deg. Vi har et stort varelager, og vår lagerrobot hjelper oss å ekspedere våre kunder raskt og effektivt.

Clinic Medica
Alfheim 24

Hos oss får du personlig oppfølging av helsepersonell med spesialkompetanse og lang erfaring innenfor laserbehandling / estetiske behandlinger.

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss en solid erfaring, samtidig som vi holder oss konstant oppdatert i faget.  Våre lasere og annet utstyr er topp moderne.

Skin Medispa Asker
Knud Askers vei 5

Velkommen til din lokale hudsalong i Asker! Hos oss finner du alt fra avanserte hudbehandlinger og skreddersydde injeksjonsbehandlinger, samt vipper, bryn, permanent makeup og negler. Du vil bli møtt med personlig oppmerksomhet og omsorg, og vi tar oss tid til å lytte til dine ønsker og behov. Vi tilpasser hver behandling individuelt, slik at du oppnår ønsket resultat! Vi tilbyr også skreddersydde hudpleieprogrammer tilpasset din hud, med produkter av høy kvalitet som har dokumentert effekt.

Kontakt oss idag for konsultasjon på 913 27 603 eller via skinmedispa.no.

Det er parkeringsplasser rett utenfor klinikken (mot betaling). Aldersgrense 18 år.

Asker kiropraktikk
Strøket 7

Ved Asker kiropraktikk finner du kiropraktorene Morten Brøtmet og Jonas Mordal Dretvik.

Moxana
Strøket 5

Aud Aardal er spesielt kjent for og dyktig i ECIWO akupunktur. ECIWO står for ”Embryo Containing Information of Whole Organisem”. Det er en egen behandlingsform som ble introdusert av den kinesiske professoren Yangqing Zhang på 1980 tallet. Aud Aardal ved MOXANA var den første i Europa som kom i kontakt professor Zang og med denne behandlingsformen. 

Sirkel hårdesign
Strøket 7

Frisørsalong i Asker, med eget varemerke og dyktige frisører.

Energimedisin
Strøket 9

Healing er en av verdens eldste behandlingsformer og har blitt brukt i mange kulturer siden tidenes morgen. Det er en helhetlig behandlingsmetode for kroppen din.

Healing kan derfor virke positivt for kroppen, psyken og åndelig. Målet med healing er å frigjøre blokkert energi.

Imagekonsulent Trond Schau
Strøket 7

Frisør/ Stylist/Makeup og Interiør.

Q-Apoteket Asker
Bankveien 6A

Q-apoteket (etabl. 2012) er et lokalt og frittstående apotek som ligger i hjertet av Asker sentrum.

Bedriften eies av provisorfarmasøyt Quyen Ly som har over 20 års erfaring fra apotekbransjen, Statens Legemiddelverk og akademia. Hun arbeider også for tiden med sin doktorgrad og videreutdanning innen innovativ legemiddelproduksjon.   

Desitin pharma
Meierisvingen 2

 Desitins viktigste aktivitets- og investeringsområder er å gjennom forskning og utvikling optimalisere farmasøytisk terapi innenfor sykdommer i sentralnervesystemet. Fra vårt kontor yter vi service til helsepersonell, pasienter og pårørende, som ønsker å vite mer om våre produkter og de relaterte sykdommene.

Eureka kiropraktikk
Askerveien 57

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut og massasjeterapeut / massør. Hos oss møter du et team med engasjerte terapeuter som kan hjelpe deg med å ta bedre beslutninger for din helse. Våre behandlere har ellers bred erfaring med alle typer muskel-skjelettplager.

Tjenester

Sparebanken Øst
Bankveien 1

Sparebanken Øst ønsker å være banken som er tilstede for deg når du trenger den. Som kunde hos oss får du profesjonell rådgivning om lån, sparing og forsikring. Vi har kompetente rådgivere som har fokus på å finne løsninger som passer for deg og din livssituasjon. 

Sparebank 1
Bankveien 7

Velkommen til SpareBank 1 og EiendomsMegler 1 i Bankveien 7. Vi har timebestilling for rådgivning og dagligbanktjenester, så du må avtale tid for møte på forhånd.

colloseum tannlege asker
Colloseum tannlege Asker
Erteløkka 1

I Asker sentrum finner du Colosseum Tannlege Asker. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling. Ved akutt behov får du alltid hjelp så raskt som mulig.

Familiehjelpen
Smuget 1

Familiehjelpen er en privat virksomhet som arbeider forebyggende, behandlende og endringsfokusert med barn, ungdom og familier som av ulike årsaker har behov for hjelp. Våre oppdragsgivere er stat, kommune og private virksomheter i tillegg til privatpersoner.

Tannglede
Fusdal terrasse 3

Tannglede er en liten klinikk med to tannleger. I tillegg til tannhelsesekretærer har vi en tannpleier og en oralkirurg tilknyttet klinikken. Vi utfører all moderne tannbehandling og har spesialister i nærområdet som vi henviser til ved behov. 

Trafo kunsthall
Lensmannslia 60

En kunsthall er et visningssted for kunst som ligger mellom muséer og kommersielle gallerier. Vi har ikke fast samling som muséer men er heller ikke primært innrettet på salg som et kommersielt galleri. Men vi selger gjerne både av hensyn til våre utstillere og som bidrag til vår egen utvikling.

Galleri Unika
Galleri Unika
Meierisvingen 2

Butikken til de kommunale arbeidssentrene i Asker kommune.
Tilrettelagt arbeid for mennesker med bistandsbehov.
Vi tilbyr: meningsfylt arbeid gir mestring!

asker advokatkontor 1
Asker Advokatkontor AS
Strøket 9

Asker Advokatkontor AS er et advokatkontor i hjertet av Asker, som bistår små og mellomstore bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Ta kontakt nå, og få en time allerede i dag. 

asker skredder 2
Asker skredder
Strøket 5

Til nå har jeg kun hatt fornøyde kunder og ønsker alle kunder som ser etter en unik skredder-opplevelse velkommen. Vi utfører alle typer omsøm og tilpasning til dame- og herreklær. Når det gjelder bunadtilpasning, er håndsøm vår spesialitet. Høy sømkvalitet og kundens behov er alltid vår hovedintresse. 

Asker tannhelse
Smuget 1B

Sentralt beliggende tannlegesenter med spesialister innen kjeveortopedi (tannregulering), protetikk, endodonti (rotfylling) og periodonti (tannkjøttsykdommer). Vi tilbyr også vanlig tannbehandling. 

Centrum Trafikkskole
Centrum trafikkskole
Bankveien 11

Centrum Trafikkskole Asker AS er en av Askers eldste trafikkskoler og vi har gitt trygg og forsvarlig kjøreopplæring siden 1992 i Asker og Bærum. Vi tilbyr opplæring i klasse TG (trafikalt grunnkurs), B (personbil) – både manuell og med automat og B96/BE (tilhenger).

Danske Bank
Torvveien 1

Vi er banken for de gode person- og bedriftskundene. Vi tilbyr personlig rådgivning, god service og produkter tilpasset kundenes behov. Våre kunder skal selv velge hvordan de ønsker å bruke oss, via nett, over telefon eller i personlige møter med rådgiver. Tilfredse kunder er et av våre hovedmål. Vi er i dag blant landets ledende banker.

DnB Eiendom
Bankveien 4

Vi vet det er mye å tenke på i boligsalget for deg som skal selge. Vi hjelper deg gjerne med verdivurdering om du skal selge boligen eller hytta, refinansiere, eller om du for eksempel skal fastsette verdien på boligen ved arveoppgjør, skilsmisse eller kausjon. 

Sturlason Polyfoto
Fotograf Sturlason
Strøket 7

Våre fotografer har siden 1933 gjort oppdrag for privatkunder og næringslivet, og dekker et bredt fagområde; portretter, pressebilder, grupper, familie, barn, illustrasjonsbilder, bryllup, arrangementer, produkter, skolefoto, bygg (interiør/eksteriør), pass/id-bilder. Vårt laboratorium tar seg av bildebehandling og all bildeproduksjon fra små til store formater. Vårt rammeverksted gjør innramming av fotografier og annen billedkunst.

Polyfoto vintage
Strøket 7

Eksklusiv fotokunst fra et unikt norsk bildearkiv. Vintage foto fra 1940, 50 -og 60-tallet: Pressebilder fra hele verden. Kjendiser, mote, sport, kultur, historiske hendelser og mye mer… Bildene lages på din bestilling; i standard størrelser eller tilpasset størrelsen du ønsker.

Handelsbanken
Smuget 1

Som kunde i Handelsbanken har du en personlig rådgiver som kan kontaktes direkte. En rådgiver som kjenner deg, og derfor vil finne de løsningene som passer deg best. Slik blir hverdagen litt enklere også. Rådgiveren din er alltid der for deg om du vil ta en prat. Ring oss, så avtaler vi et møte.

Krogsveen eiendomsmegling
Bankveien 1

Bak megleren du velger, står det alltid et allsidig team som bistår gjennom prosessen. Slik sikrer vi målet om høyest mulig pris for boligen din. Og at salgsprosessen oppleves trygg og smidig.

Lexit Advokat
Smuget 1

Lexit Advokat er et fullservice advokatkontor som leverer tjenester til så vel næringsliv som offentlig sektor og privatpersoner. Advokatkontoret består av 7 selvstendige erfarne advokater i kontorfellesskap. Advokatene har samlet sett bred kompetanse innenfor de fleste rettsområder. Vi påtar oss også saker med fri rettshjelp.

Mine Muligheter
Strøket 8

Mine Muligheter er terapisenteret midt i Asker sentrum. Vi tilbyr samtaleterapi, parterapi, coaching, foreldre- og samlivskurs. Mine Muligheter er stedet for deg, paret og familien, et sted og være og et stedet å starte. Mine Muligheter har flere terapeuter med lang erfaring i arbeid med mennesker i ulike situasjoner.

Privatmegleren
Askerveien 50

Vi har ekspertene som kan gi deg siste nytt om ditt lokale boligmarked og hva det har å si for akkurat din bolig.

Ta kontakt enten om du er nysgjerrig på statusen for akkurat ditt område og eiendom, eller om du skal selge og vil ha et uforpliktende tilbud.

Eie eindomsmegling
Kirkeveien 212

Møt en eiendomsmegler i Asker med høy lokalkunnskap.

Vi i EIE Asker kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge.

Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen.

Regnskaps­kollegiet AS
Strøket 9

Regnskapskollegiet er et regnskapsbyrå med godt kvalifiserte ansatte som har lang fartstid innenfor økonomifaget. Flere ansatte har også jobbet i høyere stillinger i næringslivet og innenfor revisjon. Dette gjør oss i stand til å forstå næringslivets behov. Vi kan hjelpe til med alt innenfor økonomi og administrasjon i bedrifter enten det er korttidsoppdrag eller mer definerte roller. 

Kreativerdi
Meierisvingen 2

Kreativerdi holder workshop og kurs for store og små. Vi gjenbruker klær og andre reste materialer samlet sammen fra bedrifter og privatpersoner i Asker.

Lær deg å sy dine egne klær eller bli god på å reparere eller tilpasse klærna du allerede har! Eller kanskje du vil prøve tie-dye eller å lage smykker ?

Sandboe Tannlegesenter
Strøket 5

Vi er et tannlegekontor som tilbyr individuell og personlig tannbehandling der du kan regne med å treffe kjente ansikter og samme behandler fra gang til gang.

Sandboe Tannlegesenter tilbyr det meste innenfor tannbehandling og tannpleie, samtidig har vi tett og godt samarbeid med nærliggende spesialister.

ADB Regnskap
Bankveien 4C

Med 50 års erfaring leverer Adb Regnskap moderne digital regnskapsførsel, som gjør våre kunders hverdag enklere og mer effektiv.

Vår visjon er å kombinere menneskelig kompetanse med digital effektiviserig. Effekten av vår visjon skal alltid være til våre kunders fordel.

Adek – design og expo
Alfheim 26

Adek as design og expo får frem ditt budskap og bygger merkevare gjennom strategiske virkemidler som branding, grafisk design, trykksaker, skilt, folie og bildekor.

Matrix frisor
Agro øre-nese-hals
Bankveien 1

Agro Øre-Nese-Halsklinikk er en spesialistklinikk som tilbyr utredning og behandling av sykdommer og lidelser i øre-nese-halsområdet med tilliggende organer.

Asker karateklubb
Strøket 3

Asker Karateklubb ble grunnlagt august 2002 og er i dag den største karateklubben i Asker. Vi har egne lokaler i Asker sentrum. I Asker Karateklubb trener vi Shito-ryu, som er en tradisjonell karatestil. 

Asker kommune
Knud Askers vei 25

Asker kommune jobber for at vi sammen skal skape et nærere, mer aktivt og bærekraftig samfunn med respekt, raushet og nysgjerrighet.

Våre verdier er nær, skapende, raus og modig.

Asker kunstforening
Meierisvingen 2

I over 50 år har Asker kunstforening arrangert kunstutstillinger, organisert aktiviteter og drevet kunstprosjekter. Foreningens formål er å bidra til å fremme interesse for kunst og kultur i Asker gjennom utstillinger, temakvelder, foredrag samt ved å tilby kunst- og kulturhistoriske besøk i og utenfor Asker for sine medlemmer. 

Asker tannregulering
Torvveien 7

A smile is a curve that sets everything straight. Vi tilbyr det nyeste innenfor kjeveortopedi for barn, ungdom og voksne.

AVA Eiendom
Hagaløkkveien 7

AVA Eiendom AS består i dag av håndplukkede og dyktige medarbeidere med lang erfaring innenfor forvaltning og utvikling av næringseiendom. AVA skal bli ett av Norges ledende eiendomsselskap, med fokus på bærekraft, kvalitet og langsiktig verdiskapning.

Tandberg eiendom
Smuget 1

Tandberg Eiendom AS eier, forvalter og utvikler eiendom i Asker og Oslo. Dette omfatter utleie av eiendom innenfor handel, kontor og lager, samt parkering og bolig.

Bright people rekruttering
Strøket 7

Vi tilbyr rekruttering og personalutleie innenfor de fleste fagområder og bransjer og bemanner stillinger på alle nivåer. Vi skreddersyr bemanningsløsninger og gjør vårt ytterste for å imøtekomme dine behov og ønsker. Vår kompetanse og vårt nettverk sikrer at vi til enhver tid tilbyr høy kvalitet, service og rask levering i prosessene. 

Hurtigruta Carglass Asker
Alfheim 7

Hurtigruta Carglass® er landsdekkende, og vi hjelper deg å reparere og skifte frontrute uavhengig av bilmerke eller årsmodell på bilen din. Vi leverer alltid kundeservice i verdensklasse.

Civil Consulting
Bankveien 7

Vi ønsker å skape verdier for våre kunder og bidra til å skape et bedre samfunn.

Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver for etterspurt kompetanse innen markedsområdene energi, infrastruktur, bygg og anlegg

Concedo
Torvveien 1

Concedo is a Norwegian oil company focusing on exploration on the Norwegian Continental Shelf. The staff is highly experienced, and has contributed in many discoveries in the past. The vast majority of our staff are geologists or geophysicists, all having many years experience from both Norwegian and international oil industry.

EmLogic
Strøket 3

EmLogic is building the leading expert community in high quality Embedded Systems

We specialise in Embedded Software, FPGA and Hardware, and invest a lot in methodology improvement to assure that we provide the best possible service to our customers.

Fristed arkitekter
Strøket 9

Arkitekter som brenner for å gjøre verden til et bedre sted.

Vi tror at god arkitektur kan forbedre folks liv dramatisk.

For oss er god design funksjonell, vakker, gjennomtenkt, tidløs, sømløs, inkluderende og ikke minst bærekraftig.

Gammel nok bemanningsbyrå
Bankveien 7

Gammel Nok er et bemanningsselskap og en tjenesteleverandør som formidler kvalifisert personell over 50 år.

Hartmann arkitekter
Strøket 6

Hartmann Arkitekter er en totalleverandør av arkitekttjenester.

Fra møbel og interiørarbeid, til små og store boligprosjekter. Vi gjør plan- og reguleringsarbeid, samt offentlige bygg, som barnehage, skole og brannstasjon.

Helene Aaby Agenturer
Torvveien 5

Kles-agentur med internasjonale merker som:

  • JohnnyWasClothing
  • Devotion_twins
  • Juvia loungewear
  • Jewel rocks
  • Les Tricots d’O
  • Que mas
Livsvekst
Strøket 7

Jeg har over 29 års erfaring innen arbeid og veiledning med barn, ungdom og familier og deres nettverk. Jeg har lang erfaring med parterapi og veiledning til enkeltpersoner, samt veiledning til profesjonelle arbeidere i sosial- og barneverntjenester, barnehager og skoler. I tillegg holder jeg foredrag for private og offentlige instanser, som f.eks. barnehager, skoler, Verdens Barn og Røde Kors.

Locus Design
Strøket 7

Locus Design er et inetriørarkitekt kontor. 

Mepex
Torvveien 5

Med mer enn 30 års erfaring fra bransjen, har vi opparbeidet oss en unik kunnskapsbase. Kombinert med et solid internasjonalt nettverk og gode digitale verktøy, sikrer vi våre kunder ressurseffektive løsninger som gjør at de kan nå sine miljømål.

MGI Regnskap
Torvveien 1

MGI Regnskap tilbyr et vidt spekter av tjenester innen lønn, regnskap og økonomistyring.

Vi har kunder innenfor flere bransjer.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan tilby!

Riis Bilglass
Alfheim 24

Riis bilglass avdeling Asker skifter og reparerer frontruter, side og bakruter på alle personbiler, lastebiler, buss, traktorer og gravemaskiner.

Sentrumsklinikken
Bankveien 1

Legekontor.

Speare Helse
Smuget 1

Speare er totalleverandør av helsetjenester til privatpersoner, helsepersonell, private og offentlige virksomheter. Ca 20 000 klienter får årlig hjelp av våre mer enn 400 behandlere. Vi har avtaler med nærmest alle forsikringsselskap som tilbyr helseforsikringer og kan gi gunstige avtaler til private bedrifter. 

Sumit Up
Bankveien 7

Sumit Up ble etablert høsten 2017 av gründere med lang erfaring fra bransjen. Visjonen er fra starten av å lage et regnskapskontor for fremtiden. Du som kunde skal være trygg på at du får en effektiv tjeneste av høy kvalitet til riktig og forutsigbar pris.

Vi er ikke et regnskapskontor slik som mange andre i bransjen som må gjennomgå store endringsprosesser for å møte fremtiden – Sumit Up er fremtiden.

Tallglede
Strøket 9

Regnskap gjort ENKELT for deg! Opplev hvordan et moderne regnskapsfirma
kan gi deg økt produktivitet. Tallglede spesialiserer seg på tidsbesparende regnskap – så du kan bruke det uten å vite noe om det.

Wright trafikkskole
Alfheim 28

Wright Trafikkskole er Norges største trafikkskole med totalt 40 trafikkskoler fordelt over Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge. Vi vokser stadig og tilbyr et trygt og kompetanserikt alternativ i et forholdsvist uoversiktelig marked. 

SOS International
Smuget 1

As a trusted partner to the global Oil & Gas industry, we provide Occupational Health, remote medical services, medical staffing and work environment services to help clients reduce risk, increase efficiency and fulfil legislative requirements.

Appoint rekruttering
Smuget 1

Vi er din samarbeidspartner på rekruttering og bemanning, og hjelper til med alle steg i ansettelsesprosessen. Appoint er et rekrutteringsbyrå som er lokalisert i Asker, og vi leverer våre tjenester i Oslo, Drammen, Lier, Asker og Bærum.

Cloud Factory
Smuget 1

Cloud Factory er nordisk distributør av verdenskjente cloud-tjenester, NextGen hosting og infrastruktur.
Som ren partnerkanal hjelper vi it-virksomheter med å skalere sine forretninger i skyen.

Funksjonshemmede fellesorganisasjon (FFO Viken)
Smuget 1

FFO er Norges største paraplyorganisasjon for organisasjoner for kronisk syke, funksjonshemmede og deres pårørende. Vi har 87 medlemsorganisasjoner med til sammen over 350 000 medlemmer.

Nasjonalt senter for aldring og helse
Meierisvingen 2

Nasjonalt senter for aldring og helse er et offentlig kompetanse- og forskningsmiljø. Vi tilbyr virkelighetsnær kunnskap, opplæring og forskning for helse- og omsorgspersonell, eldre, pårørende og andre interesserte

Herda
Wesselkvartalet

Herda er en ambisiøs, erfaren og fremtidsrettet totalentreprenør som tenker langsiktig og tilbyr gunstige løsninger. Vi tar ansvar og gir byggherrer og samarbeidspartnere en forutsigbar og solid leveranse i alle ledd.

Enklere bolig
Undelstadveien 62

Vi er eksperter på smarte oppbevaringsløsninger som sørger for at du får en ryddigere hverdag. Enten du trenger å få bedre orden i garasjen, boden eller andre oppbevaringsrom – har vi løsningen for deg.

Hunton fiber
Bankveien 1

Hunton er en av Nordens ledende produsenter av byggematerialer basert på tre og trefiber. Byggematerialene kan enkelt settes sammen i systemer for vegg, gulv og tak som gjør det enkelt å bygge fremtidsrettet og solid.

Odontia Tannlegene Asker
Torvveien 12

Din munnhelse og trygghet er vår prioritering. Vi har en helhetlig tilnærming til din munnhelse, og har gjennom innovasjon og mange års erfaring utviklet et bredt spekter av funksjonell, estetisk og gjenopprettende tannbehandling. Dersom du har bekymringer rundt tannlegebesøket, tar vi dette på alvor. Velkommen til tannlegen.

Benett Ferie Asker
Alfheim 7

Bennett Ferie Asker har hatt lokal tilhørighet til Asker i 45 år. På kontoret i Asker, nærmere bestemt i Grindegården sitter vi tre personer men vi har også flere kolleger plassert rundt omkring på andre steder i Norge.

Vi skreddersyr feriereiser og kan bistå med det meste over hele verden. Vi har fokus på å kun selge kvalitet sikrede produkter og nøye utvalgte steder. Vi er veldig gode på Afrika med vår egen Africa Collection og ekspert Stella, samt at vi selger og er gode på cruise og skreddersydde rundreiser. 

Butikker

Asker Gull og Sølv
Apotekerhagen 7 B

Asker Gull, Sølv og Ur AS er en familieeiet bedrift etablert i 1960.
Butikken drives i dag av Gullsmedmester Lene B. Claudi og Urmakermester Christian F. Claudi.
Vi utfører reparasjoner av smykker og ur i eget verksted.
Det originale sølvet til Askerbunaden produseres av oss her i Asker. Det er dette sølvet som anbefales av Asker Husflidslag.

Intersport
Intersport Asker
Bankveien 11

Hos Intersport Asker, i Asker sentrum, tilbyr vi et bredt utvalg innen sportsutstyr generelt. Vår servicevennlige betjening står klar til å hjelpe deg!

Gullsmed Hellman
Gullsmed Hellmann
Strøket 5

Gullsmed Hellman as ble etablert i 1973 av gullsmed Frank Hellman og er blant Asker og Bærums ledende gullsmedforretninger. Forretningene blir i dag ledet av gullsmeden Lars Hellman og hans sønn Christopher.  Vi har høyt fokus på nye trender, og fører bransjens mest kjente og populære merker. Dette kombinert med stort vareutvalg, høy faglig kompetanse (gullsmeder og gemologer), bør gjøre at vi er et førstevalg.

Edvins
Edvins herreklær
Bankveien 11

Edvins har kvalitetsvarer i klassisk stil til voksne menn.
God personlig service er en selvfølge!

Velkommen inn til en hyggelig handel!

Anne Be
AnneBe
Strøket 7

Dameklær og tilbehør. Godt utvalg av korte og lange kjoler, bukser, yttertøy, smykker, belter mm. 

Anouska
Anouska
Smuget 1

Anouska fører en håndplukket miks av klær, tilbehør og interiør. Vi selger våre egne merker Love Shack og Todo o Nada, og merker som ikke finnes overalt – alt innenfor en fargerik, etnisk og boheminspirert stil med klassiske innslag. Du kan kjøpe «hele pakken» eller litt for å mikse med andre ting du har fra før.

Ark
ARK Asker Sentrum
Strøket 5

Et bredt utvalg bøker fra alle sjangre, leker, spill, skole- og kontorvarer gjør ARK til det naturlige stoppestedet når du er på jakt etter nytt lesestoff, gode gaveideer som spill og puslespill, og det du trenger til skole og hjemmekontor. 

Ask
ASK
Strøket 8

Vi som jobber her har et brennende engasjement for vårt lokalmiljø, kvalitet, nordisk design og godt håndverk. Vårt utvalg består av møbler, interiørvarer, belysning, tepper, tekstil, tapet, og solskjerming. Vi ønsker å hjelpe deg med og skape ditt personlige hjem!

asker blomster
Asker blomster
Strøket 6

Asker Blomster er en blomsterforretning som har eksistert siden 1986 sentralt i Asker sentrum. Vi kan 
vise til lang erfaring innen binderi, og vi har mange faste kunder blant annet mange firmaer. 
Vi leverer blomster til alle anledninger og forsikrer at du som kunde vil få god service og hjelp av 
våre dyktige medarbeidere.

Urmaker
Asker Urforretning
Strøket 9

Urmaker Johnni Groenweg ønsker deg hjertelig velkommen til lokaler i Strøket 9. Hos oss kan du få hjelp til alt fra rens, trykktest og batteribytte, til service på flere populære merker.

Bauer
Strøket 7

BAUER er klesbutikken for han og henne i Asker Sentrum.
Vi kan tilby personlig service og gode kvaliteter fra kjente merker.
BAUER ble etablert i Asker sentrum i 1939 og drives i dag av 3. generasjon.

Caoz
CAOZ
Smuget 1

Vi mener klær er følelser, så det skal føles bra når du tar på deg det rette plagget.

Vi følger nøye med på dagens mote og trender, men vi er også opptatt av å ikke glemme bort de gode klassikerne som er aktuelle år etter år. Det aller viktigste er å finne det som kler akkurat DEG!

change lingerie
Change
Smuget 1

Change er en spesialforretning med undertøy, badetøy og nattøy for dame, og vi har også noe undertøy for menn. Change har alltid et spennende og bredt sortiment av basis og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, ammebh og mye mer!

Christiania Glassmagasin
Christiania GlasMagasin
Strøket 9

Våre butikker bugner av alt en trenger for å skape stemning og hygge i hjemmet – fra praktiske og solide kjøkkenartikler til å tilberede alt man kan drømme om av lekre retter, til delikate porselensserviser og glitrende glass som gjør seg bra på bordet til både hverdag og fest! Vi kan friste med flotte kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer.

Dressmann
Dressmann Asker
Strøket 3

Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL.

På utkikk etter klassiske dresserskjorter eller gensere til herre? Det finner du i vår butikk og på Dressmann.com – besøk oss i dag!

Fretex
Fretex Asker
Strøket 3

Hos oss kan man finne skatter til enhver anledning og for enhver smak. Vi fyller på med nye varer hver dag. Fretex er heleid av Frelsesarmeen og vi er en del av Frelsesarmeens sosiale arbeid. Velkommen til en meningsfull og miljøvennlig skattejakt.

Gerts
Gerts Cashmere
Smuget 1

Vi hjelper deg gjerne med å bygge en god basis garderobe i gode kvaliteter , som du blir glad i, og har lenge. Det vi er best på er cashmere, vi har et fantastisk utvalg i farger og modeller. Velkommen inn!

Interoptik
Interoptik
Strøket 9

Hos Interoptik har vi svært høy fokus på fagkompetanse og service. Vi tilbyr grundige kontroller av din øyehelse med moderne utstyr. Ring oss i dag og bestill en utvidet synsundersøkelse!

Kitchenline AS
Alfheim 39

Kitchenline AS er et Norsk agentur og distribusjonsfirma spesialisert på merkevarer og eksklusive høykvalitetsvarer for kjøkken og hjem. Vi selger italienske komfyrer, franske vinskap samt diverse tilbehør.

Momi garn og hobby
Momi Garn og Hobby
Strøket 6

MoMi Garn og Hobby AS er en tradisjonell og koselig garn- og hobbybutikk i Asker Sentrum.

Her kan man boltre seg i masse garn – Vi har hyllene fulle med kvalitetsgarn i all verdens herlige farger. Og selvfølgelig har vi oppskrifter,  strikkepinner og  strikketilbehør.

Moodies
Moodies AS
Strøket 9

Hos interiørbutikken Moodies råder det en uhøytidelig stemning, god atmosfære og maksimalisme. Her kan du drømme deg litt bort, få inspirasjon og idéer til hvordan du kan sette sammen interiøret hjemme ved å kombinere ulike prisklasser.

Vi har et stort utvalg og mangfold innen møbler, interiør, klær og ulike tilbehør fra kjente merkevarer med god kvalitet.

Gira Sykkel
Meierisvingen 2

Gira sykkel er en liten sykkelbutikk i hjertet av Asker.

Den er eid og drevet av kameratene Mikael Svensson og Martin Vinje. Uansett om du trenger service på pendlesykkelen, landeveisykkelen, el-sykkelen, utfor, enduro eller rittfulldemperen, så fikser vi det!

Preloved
Meierisvingen 2C

Kommisjonssalg av pent brukte barneklær, leker og småinteriør 0-14 år

Strai Kjøkken
Bleikerveien 8

I snart 100 år har vi designet og produsert kvalitetskjøkken i Kristiansand. Og siden litt av sjela vår ligger igjen i hvert eneste kjøkken, har vi opplevd mye sammen: Nye lidenskaper og gode samtaler. Latterkrampe og enorme oppvasker. Tøffe dager og gode klemmer. Nådd små og store mål. Fiskeboller og frierier. Tusen takk for at vi får være din kjøkkenleverandør.

The curated
Bankveien 6B

The Curated is a carefully sourced collection of timeless high quality staples that come collectively together under one roof. Scandinavian based we are focused on modern luxury and minimal elegance for women. 

Timalu
Smuget 1

Timalu er en multi-brand store midt i Drammen og Asker Sentrum som fører en spennende mix av klær og tilbehør fra Skandinaviske og store internasjonale designere, samt litt hudpleie, gaver og litt til hjem.

Hos Timalu legger vi stor vekt på personlig service, og et besøk hos oss skal være en god opplevelse!

Llénnia
Strøket 9

Vintage Boutique in the center of Asker.

Xponella
Xponella
Torvveien 5

Xponella er en interiørbutikk som fokuserer på å være litt vågal. Vi har en spennende produktmiks med mange kjente merkevarer. Trenger du tips og inspirasjon kommer vi gjerne på hjemmebesøk for å bistå med interiørkonsultasjon.

Trekanten
Trekanten Senter – citycon
Knud Askers vei 26

Trekanten er et populært samlingspunkt og et urbant bysenter med et godt utvalg innen både kjede- og nisjebutikker. Vi er en naturlig forlengelse av gågaten og sentrumshandelen i Asker, og har både kulturhus og kino vegg i vegg. 

Mat og servering

Café Humlen
Apotekerhagen 1

Café Humlen holder til i Apotekerhagen. Humlen har over 26 kraner med øl, og over 100 flasker øl og 20 typer vin. De har syrlig frukt øl fra eksotiske Tbilisi og Georgia. Har du prøvd godbiter som Nøgne Ø sin Dark Horizon 5 fra 2015? om ikke serveres denne også hos Cafe Humlen! Og for ikke å snakke om cocktails på kran.

Lille haveli
Lille Haveli
Apotekerhagen 9

De fleste av oss assosierer India med spenstige smaker, krydder, urter og sterke farger. Heldigvis trenger du ikke reise helt til India for å finne dette. Vi har lagt til rette for en autentisk indisk opplevelse i vår restaurant i Asker. Bli med oss på en kulinarisk reise til det eksotiske India! Vi ønsker deg hjertelig velkommen.

joe and the juice
Joe & The Juice
Apotekerhagen 13

Joe&juice i Apotekerhagen i sentrum av Asker! Sunne, freshe juicer og shakes, signatursandwicher, dampende kaffe og deilig atmosfære.

Porfavor Tapas og Vinbar
Apotekerhagen 5

Velkommen til en unik matopplevelse i Asker sentrum. Vi serverer tradisjonell tapas med en vri. Gled deg til manchego lagret i 6 med, chorizo, patatas gravos, bacalaoboller, vår egen PorFavor miniburgere og mye annet godt.

TukTuk – Thai Diner and TakeAway
Apotekerhagen 17

TukTuk -Thai Diner & Takeaway- ble startet opp av thailandske Kesorn (aka Erin) og mannen (Espen) i 2016. Vi legger stolthet i å lage og servere autentisk Thaimat med ferske og riktige råvarer i kombinasjon med uhøytidelig og gjestfri kundeservice.

Egon Asker
Torvveien 1

Egon er en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny, med noe for enhver smak. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelige betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon.

Baker Hansen
Bankveien 10

Vi har ferske og saftige brød og bakervarer, lekre kaker, dagsferske juicer og smoothies, salater, påsmurte fristelser og ikke minst utsøkt fairtrade kaffe fra Guatemala. Vi har og ferske glutenfrie brød og boller hver dag.

Vi hjelper deg gjerne med møtemat, overtidsmat og kaker til selskap og eventer.

BlueLine
Blue Line
Skysstasjon 5

Vi er stolte av å presentere Blue Line Shuffleboards, Burgers & Sportsbar i Asker en amerikansk inspirert møteplass til restaurant miljøet i Asker med en rekke underholdning.

Vårt hovedfokus når det gjelder mat er hjemmelagde burgere som fersk kvernes av 100% storfekjøtt hver dag, med spennende og smakfullt tilbehør.

POP Vinbar
POP Vinbar
Strøket 9

Hos POP kan du smake mange forskjellige viner på glass og over 200 forskjellige viner på flaske i tillegg til alkoholfrie alternativ.

Er du sulten kan du ta med deg mat fra alle serveringsstedene i Asker sentrum og nyte der til et godt glass drikke. 

Baracoa
Baracoa
Strøket 17

Helt siden åpningen i 2004 har vi holdt konserter og kulturarrangementer året rundt. Her har Asker Bluesklubb har sitt tilholdssted, og arrangerer blueskonsert hver måned. Om sommeren har vi en stor og solrik uteservering. Menyen består av enkle og gode pubretter, som passer både til lunsj og middag.

Den glade baker
Den glade baker
Strøket 6

Hos oss er det plass til alle!

Vi er et håndverksbakeri med stor fokus på mennesker, kvalitet og tradisjonsrik mat.
Våre bakervarer  er produsert på vårt eget bakeri i Asker. Vi lager alle kaker og brød fra bunn og vi bruker lokale råvarer og  minimalt med tilsetningsstoffer.
Alle varer er helt ferske – hver dag!

Fujisushi
Fuji sushi
Alfheim 37

Vi er en familiebedrift som tilbyr kvalitet-sushi fra det tradisjonelle japanske kjøkken med en touch av familiens hemmelige ingredienser i risen og sausene. Etterhvert utviklet vi også flere menyer med fusjoner fra andre asiatiske kjøkken. Resten er ferske råvarer, og maten lages Ala minute og dette kjenner våre kunder til. Velkommen til oss og opplev sushi professjonelt, godt og rimelig.

Glorioso
Torvveien 4

Velkommen til Glorioso – italienske matopplevelser i Asker sentrum

Restauranten i stasjonen i Asker åpnet i juni 2020. Nyoppusset og flott interiør innendørs, og en stor uteservering på torget i Asker. Her er det ofte mye folk så det lønner det seg å bestille bord. Her har vi en litt utvidet meny med kjøtt- og fiskeretter. Alt levert med Glorioso presisjon, kjærlighet og kvalitet.

Kaffebrenneriet
Kaffebrenneriet
Strøket 8

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk i Asker. Våre baristaer lager nydelige kaffedrikker etter ditt ønske. Lyst på god kaffe hjemme? Prøv kaffe i løsvekt. Velg mellom Sesongens utvalgte & Cup of Excellence eller en av våre Klassikere & Espressoer. Til kaffen tilbyr vi ferske bakervarer fra vårt eget bakeri.

kårner cafe
Kårner Café
Torvveien 5

Lokalet huset i gamle dager Corner, Askers lokale utested fra gamle dager, og har blitt kalt Corner og Corner-hjørnet siden den tid til tross for at andre bevertningssteder har vært i lokalene. Vi valgte å beholde navnet – med en fornorsket twist –  k å r n e r

Lancelot
Lancelot
Torvveien 12C

Vi har en stor meny med noe godt for alle og enhver. Vinutvalget er stort sett spanske, franske og italienske viner. Lancelot passer til både store og små selskaper som jobbfester, julebord og konfirmasjon.

Narvesen
Narvesen
Strøket 9

Narvesen er en av Norges ledende aktører innen kiosk- og servicehandel. Vi har nærmere 350 kiosker i hele Norge, med over 150 000 kundebesøk hver dag. Velkommen inn til dagens nyheter, blader, mat m.m.

Petra
Petra
Bankveien 8

Delikatessebutikk i Asker sentrum.

Hos oss finner man et bredt utvalg av både lokale råvarer og spennende delikatesser!

Pizzastua
Pizzastua
Alfheim 7

Pizzastua åpnet i 1983 og var den første pizzarestauranten i Asker.

Vi er en familiedrevet restaurant som i alle år har vært stolte av å kunne servere bygdas beste pizza . Vi legger stor vekt på personlig og hyggelig service enten du spiser hos oss eller hjemme.

Ros Mara
RosMara
Strøket 7

Fargerik, liten restaurant med kvalitetsmat. Også for «take away». RosMara tilbyr ekte,
hjemmelaget, italiensk mat i en vennlig atmosfære. Vi legger stor vekt på personlig service.
Kvalitetsmat du har råd til! Spis her eller ta med mat hjem.

Sjøveien
Strøket 6

Velkommen til Sjøveien i Strøket 6. Kjører du Bankveien helt til ende finner du Strøket til venstre. Vi holder til der det står Sjøveien med store bokstaver på veggen. Vi er kjent for de beste råvarer og en uslåelig kvalitet. Spør gjerne etter dagens anbefaling. Vi er åpne for handel og en trivelig samtale!

Strauss Sportsbar
Hagaløkkveien 4A

Strauss er Askers lokale sportsbar. Vi viser kommersiell sport på våre TV-skjermer både inne og ute. Strauss Sportsbar har alle rettigheter og er askers eldste sportsbar. På Sommeren kan du nyte noe deilig i glasset på vår uteservering samt se favoritt laget ditt knuse motstanderen.

Asker kroen
 Høgåsveien 35

Asker Kroen AS er ble grunnlagt i 1930 og er dermed Askers eldste cateringbedrift. Vi tilbyr mat og catering til alle slags eventer. Som en lokal matleverandør legger vi stor vekt på kvalitet, fleksibilitet og personlig service.

Kiwi
Bankveien 10

Dagligvarer.

Rema 1000
Skysstasjon 11A

Velkommen til matbutikken REMA 1000 ASKER SENTRUM. Her finner du matvarer til bare lave priser. Velkommen til en hyggelig dagligvarehandel.

Dånøts
Strøket 8

Vi har donuts til enhver gane. Ønsker du noen unike donuts, skreddersy dine egne da vel!