Bli medlem

ASKER SENTRUM AS

Asker Sentrum AS er en medlemsorganisasjon for handelsstanden i Asker sentrum. I dag er det over 70 butikker/spisesteder ute sentrum og over 70 kontor / næringsmedlemmer.

Er du medlem betales det et kvartalsvis markedsbidrag som blir brukt til markedsføring og aktiviteter i sentrum. Vi står blant annet for aktiviteter som ”Spis for 100”, Mat & Drikkefestival, Askerdagene og Sommerdager med bilfri markedsgate, Bondens marked, konserter, Moteshow, ”Det gode liv i Asker” med jazzfestival, julebelysningen, julegate-åpning, musikk i gatene, fellesannonsering i Budstikka og LIVEIN, egne nettsider, Facebook, Instagram, kurskveld 1-2 ganger i året m.m.

Vi har tett samarbeid med Asker kommune, Asker Næringsforening, Trekanten, Securitas, ABHSF, frivillige og andre aktører om arrangement / aktiviteter og informasjonsflyt i sentrum.

Vårt mål er å skape fellesskap og en felles tanke for et hyggelig, urbant og aktivt sentrum, med nærhet til ting og kundene. Få folk til å bruke Asker og føle eierskap.

Ca. en gang i mnd. er det morgenmøte for medlemmene hvor det informeres om aktiviteter og aktuelle saker. Det er ofte besøk av andre, som for eksempel Politiet, Asker Næringsforening, Kvinner i Business, Asker og Bærum Handelsstands-forening, LIVEIN, Budstikka, KFTG (konfliktfaglig temagruppe), Ordfører Lene Conradi og andre aktuelle.

Vi samarbeider med Budstikka og LIVEIN magasinet Asker og har annonsering i Budstikka hver mnd. for felles åpningstider og aktiviteter i sentrum. Som medlem får du ekstra gode priser på annonsering både i LIVEIN magasinet og Budstikka. 

Som medlem kan du deltat på morgenmøter, arrangementer, ta del i felleskapet, bli profilert via felles nettside, gavekortløsning, felles nettbuikk for sentrum m.m.

Et levende sentrum er helt avhengige av aktive drivere og vi håper du har lyst til å være med og bidra til et aktivt fellesskap og et aktivt sentrum!

Har du en bedrift i Akser sentrum og ønsker å bli medlem, ta del i felleskapet og få profilert din virksomhet i våre kanaler? 

Ta kontakt med meg på janniche@askersentrum.no

Med vennlig hilsen
Janniche Bjørge Nilsen
Asker Sentrum AS

Sentrums­leder:

Janniche Bjørge Nilsen

Unknown

Ta kontakt med Janniche for mer info på janniche@askersentrum.no