Lancelot

Lancelot kontakt person: Meljaim Mena og Arben Mena
Tlf : 66785488
Epost: mena@lancelot.no

Åpningstider i corona: Midlertidig STENGT
Vanlige åpningstider
11.00 – 03.00 hver dag

Nettside under utvikling men skal være www.lancelot.no
Facbook  
Instagram

 

Kategori:

Lancelot er innredet i en tradisjonell engelsk stil, og er både restaurant og utested med alle rettigheter.

Vi har en stor meny med noe godt for alle og enhver. Vinutvalget er stort sett spanske, franske og italienske viner. Lancelot passer til både store og små selskaper som jobbfester, julebord og konfirmasjon.
Matservering fra kl.11:00 – 22:00 (man-søn)

Lancelot er fast tilholdssted for Asker Jazzklubb, som arrangerer faste konserter hos oss på torsdager fra 19:30 med konsertslutt 22:00, og lørdager 14:00 til 16.30. Bandene varierer fra uke til uke. Sjekk gjerne ut fremtidig jazzprogram på www.askerjazz.no

Vi holder karaoke kvelder hver Onsdag og noen Fredager fra 20.00 – 03.00 som er veldig populært og godt besøkt av flinke sangere. Dette passe perfekt til å samle vennegjengen eller jobben.

Fredag og Lørdag etter kl. 22:00 forvandles restauranten til en nattklubb med profesjonell DJ og full bar.

Hver første Fredag i måneden arrangerer vi latino kvelder med 2 profesjonelle dansere som viser dere hvordan man kan danse salsa, bachata eller merengue på en morsom og innovativ måte. Det er dans med partner og gruppe koreografi.

Vi holder stadig arrangementer, konserter og events, så følg med på plakater og facebook for siste nytt. I fellesferier og ved høytider har vi partydager også utover normal sendingstid. Ta med deg vennegjengen og skap minneverdige øyeblikk på Lancelot.

For fremtidige bookinger av konserter/arrangement kontakt oss på mail.