Asker Alternative Hudpleie­klinikk

Beskrivelse

Asker Alternative Hudpleieklinikk startet opp i 2006 og eies og drives av Mette Tangen Nilssen som er utdannet ved den Alternative Kosmetologskole i Danmark. En alternativ kosmetolog vil kunne gi kunden i tillegg til hudpleie (de fleste med økologiske produkter), gode råd om helse og livsstil samt kosthold og bruk av vitaminer og mineraler for å gjøre huden bedre. Ansiktsbehandlingene gir både et boost til huden og mye velvære. Lokalene er veldig hyggelig innredet og som kunde blir du tatt godt vare på, med varme, stearinlys og dempet healingmusikk.

Utfører også voksing, farger vipper og bryn, permanent hårfjerning med elektrolyse, elektrokosmetikk, massasje og microblading av bryn.  Parkering rett utenfor (parkometer)

Velkommen!

Hudpleieserier:

Susanne Melchiorsen, en flott dansk hudpleieserie med gode og naturlige råvarer. Spesielle produkter til hver hudtype.  Brukes også mye i ansiktsbehandlinger i klinikken.

Dr. Schrammek Medical Beauty fra Tyskland. Optimal stimulering med minimal belastning. Høye konsentrasjoner uten å belaste hud og hudbarriere. Også produsent av den kjente dyp-peelingen Green Peel Herbal Peeling og den originale Blemish Balm.

Evolve Organic Beauty, engelsk hudpleieserie med mange gode økologiske ingredienser.

Natura Siberica, en rimelig men bra hudpleieserie, økologiske ingredienser.

Asker Alternative Hudpleieklinikk startet opp i 2006 og eies og drives av Mette Tangen Nilssen som er utdannet ved den Alternative Kosmetologskole i Danmark. Kirkeveien 230, 1383 Asker Telefon: 66 75 99 70 Mobil: 452 24 476 E-post: post@asker-alternative.com Nettsted Facebook Kart

Category: ,