Interoptik

Beskrivelse

Hos Interoptik har vi svært høy fokus på fagkompetanse og service. Vi tilbyr grundige kontroller av din øyehelse med moderne utstyr.

I tillegg får du:

  • Rikt utvalg av briller og kontaktlinser fra kjente merkevarer i alle prisklasser.
  • Veiledning av Brillestylister som finner brillene som kler og passer deg best.
  • Kontaktlinser til konkurransedyktige priser
  • Gode garantier og servicetilbud

Øynene dine er kroppens fineste instrument og det meste av sanseinntrykkene kommer fra øynene. Derfor bør du jevnlig få gjennomført en utvidet synsundersøkelse for å avdekke eventuelle endringer. Netthinneundersøkelse med digitalt kamera er en rask og grundig metode for å undersøke innsiden bak i øyet – netthinnen. Undersøkelsen passer til alle, også barn, og kan hjelpe din optiker med å oppdage tegn på sykdommer som ikke bare gjelder øynene, men også din totale helse. Bilder av netthinnene lagres digitalt og brukes senere for sammenligning og oppfølging.

Ring oss i dag og bestill en utvidet synsundersøkelse!

Velkommen til oss i Asker sentrum

Hos Interoptik har vi svært høy fokus på fagkompetanse og service. Vi tilbyr grundige kontroller av din øyehelse med moderne utstyr. Besøksadresse: Strøket 9, 1383 Asker Postadresse Pb 345, 1372 Asker Tlf: 66 79 51 70 E-post: asker@interoptik.no Åpningstider: Man – fre 10.00-18.00 Lørdag 10.00-16.00 Nettsted Facebook Instagram Kart

Category: ,