Mine mulig­heter

Beskrivelse

Mine Muligheter er terapisenteret midt i Asker sentrum. Vi tilbyr samtaleterapi, parterapi, coaching, foreldre- og samlivskurs. Mine Muligheter er stedet for deg, paret og familien, et sted og være og et stedet å starte. Mine Muligheter har flere terapeuter med lang erfaring i arbeid med mennesker i ulike situasjoner.

Mine Muligheter er for deg som ønsker å se nye muligheter, få hjelp til å sortere, få nye erfaringer, se situasjonen fra en annen synsvinkel.

Henvisning fra lege er ikke nødvendig. Vi har kort ventetid og fleksible åpningstider.

Vi på terapisenteret Mine Muligheter ønsker å tilby deg og dere et trygt sted basert på konfidensialitet, respekt og tillit. Vi har tro på at det å snakke med oss og å reflektere danner grunnlaget for å se nye muligheter og skape endring.

Terapeutene i Mine Muligheter er: Jhoana Wage Selmer, Ingvild Rød og Berit Skogli Wiik vår samarbeidspartner er Ulf- Gunnar Breisnes i Stressfri.

 

Stressfri:

Jeg heter Ulf-Gunnar Breisnes, og min store lidenskap er å hjelpe andre til å få et bedre liv gjennom selskapet mitt «Stressfri».

Jeg har samlet alt av kunnskap og erfaring jeg har tilegnet meg gjennom hele livet, satt det sammen med viktige grunnverdier som «alle fortjener å ha det bra» og «alle fortjener respekt for den de er», og laget konseptet:

«Tett, tilpasset personlig oppfølging og veiledning for å skape en varig endring, sånn at du får det livet du trenger og fortjener».

www.stressfri.no

Mine Muligheter er terapi og coachingsenteret mitt i Asker Sentrum. Strøket 8, 1383 Asker Tlf: 906 36 998 E-post: post@minemuligheter.no Åpningstider: 08.30-20.00 Nettsted Facebook Instagram Kart

Category: