Regnskaps­kollegiet AS, avdeling Asker

Beskrivelse

Regnskapskollegiet – Vi har et fagmiljø som står klart til å hjelpe deg med alt innen regnskap!

Regnskap er mer enn debet og kredit, og vi har et fagmiljø som står klart for å hjelpe deg med alt innen regnskap og bedriftsøkonomi.
Regnskapskollegiet er et regnskapsbyrå med godt kvalifiserte ansatte som har lang fartstid innenfor økonomifaget. Flere ansatte har også jobbet i høyere stillinger i næringslivet og innenfor revisjon. Dette gjør oss i stand til å forstå næringslivets behov. Vi kan hjelpe til med alt innenfor økonomi og administrasjon i bedrifter enten det er korttidsoppdrag eller mer definerte roller. Vi representerer et tungt fagmiljø innenfor regnskapsføring, administrasjonsoppgaver, management for hire-tjenester, kvalitetssikring av regnskaper, samt spesialkompetanse på skatt, avgifter og omorganisering av virksomheter. Vi har kompetanse på mange regnskapssystemer og holder oss oppdatert på ny teknologi innen vårt fagområde.

Vi er i dag 15 ansatte fordelt på kontorene i Asker og Drammen. Sammen med vår hovedeier Revisorkollegiet AS er vi 50 kollegaer fordelt på kontorer i Drammen, Asker, Oslo, Kongsberg og Uvdal.

Asker kontoret har eksistert siden 2004 og flere av de ansatte har vært med siden oppstarten. Vi holder til midt i Asker Sentrum og har hatt gleden av å hjelpe mange lokale Askerbøringer med deres regnskap opp gjennom årene.

Ta kontakt for en prat om ditt regnskapsbehov, så hjelper vi deg gjerne.

Strøket 9, 1383 Asker Telefon: 957 54 562 E-post: siri@regnskapskollegiet.no Kontaktperson: Siri Heatley Nettside Facebook

Category: