Spiseglede i Asker

Oppdag spiseglede i Asker, 05. – 11. februar.

Spiseglede i Asker handler om å bli bedre kjent med det Asker sentrum har å by på. Uka handler om å nyte en god matopplevelse sammen med nye og gamle venner, og å ha bærekraft i fokus.

I løpet av denne uka tilbyr et stort utvalg av sentrums mange ulike restauranter retter til en pris fra 150,-, slik at du, og de du vil dele en hyggelig matopplevelse med, kan utforske nye og gamle spisesteder på en rimelig måte. Dette er tiden for å teste noe nytt, og oppdage noen spennende smaker!

Tilbud:

Baker Hansen: Dagens suppe, ink. brød og svart kaffe – 150,-

PorFavor: Spansk kylling gryte med potet og grønnsaker – 149,-

Cinque terre:
Pappardelle Cinque Terre – 150,-

Baracoa

BlueLine: American Dream cheeseburger, med original fries på siden – 150,-

Lancelot: Hjemmelaget lasagne med oksekjøtt og salat – 150,-

Pizzastua: Pizza Margarita eller Proscuito & funchi – 150,-

Dånøts: Lasagne – Middagsporsjon kr 189,-
Barneporsjon kr 139,-

Dånøts: Kyllingsalat- 129,-

Dånøts: Suppe med brød – 143,- 

TukTuk:
Padthai, spis inne – 150,-

Lille Haveli: Kylling tikka rull – 189,-

Glorioso: Pizza Ciccia e spinaci – 150,-

Glorioso: Pasta alla Norma Rigatoni – 150,-

Glorioso: Scaloppine ai Funghi – 200,-

RosMara: Rosmara suppe – 140,-

RosMara: Pasta fusili, med et utvalg av tre sauser – 140,-

Krydret kylling med oliven og salat – 180,-

RosMara: fiskfilet «all`isolana», med tomat saus, kapers  og salat – 180,-

Egon: Lunsjpasta med en inkludert drikke – 169,-

Intermezzo: Thai Fajita – 150,- 

Disse restaurantene er med:

Baker Hansen
Bankveien 10

Vi har ferske og saftige brød og bakervarer, lekre kaker, dagsferske juicer og smoothies, salater, påsmurte fristelser og ikke minst utsøkt fairtrade kaffe fra Guatemala. Vi har og ferske glutenfrie brød og boller hver dag.

Vi hjelper deg gjerne med møtemat, overtidsmat og kaker til selskap og eventer.

Cinque terre
Alfheim 10

Italieneren Massimiliano ‘Max’ Rudasso og Askerjenta Vilde Borse ønsker velkommen til sin varme og fargerike trattoria i Asker sentrum.

​Inspirert av de fem kjente byene Cinque Terre på kysten i Liguria der Max kommer fra, serverer vi dere uforglemmelig mat med en verden av smak!

Porfavor Tapas og Vinbar
Apotekerhagen 5

Velkommen til en unik matopplevelse i Asker sentrum. Vi serverer tradisjonell tapas med en vri. Gled deg til manchego lagret i 6 med, chorizo, patatas gravos, bacalaoboller, vår egen PorFavor miniburgere og mye annet godt.

TukTuk – Thai Diner and TakeAway
Apotekerhagen 17

TukTuk -Thai Diner & Takeaway- ble startet opp av thailandske Kesorn (aka Erin) og mannen (Espen) i 2016. Vi legger stolthet i å lage og servere autentisk Thaimat med ferske og riktige råvarer i kombinasjon med uhøytidelig og gjestfri kundeservice.

Lille haveli
Lille Haveli
Apotekerhagen 9

De fleste av oss assosierer India med spenstige smaker, krydder, urter og sterke farger. Heldigvis trenger du ikke reise helt til India for å finne dette. Vi har lagt til rette for en autentisk indisk opplevelse i vår restaurant i Asker. Bli med oss på en kulinarisk reise til det eksotiske India! Vi ønsker deg hjertelig velkommen.

BlueLine
Blue Line
Skysstasjon 5

Vi er stolte av å presentere Blue Line Shuffleboards, Burgers & Sportsbar i Asker en amerikansk inspirert møteplass til restaurant miljøet i Asker med en rekke underholdning.

Vårt hovedfokus når det gjelder mat er hjemmelagde burgere som fersk kvernes av 100% storfekjøtt hver dag, med spennende og smakfullt tilbehør.

Dånøts
Strøket 8

Vi har donuts til enhver gane. Ønsker du noen unike donuts, skreddersy dine egne da vel!

Baracoa
Baracoa
Strøket 17

Helt siden åpningen i 2004 har vi holdt konserter og kulturarrangementer året rundt. Her har Asker Bluesklubb har sitt tilholdssted, og arrangerer blueskonsert hver måned. Om sommeren har vi en stor og solrik uteservering. Menyen består av enkle og gode pubretter, som passer både til lunsj og middag.

Glorioso
Torvveien 4

Velkommen til Glorioso – italienske matopplevelser i Asker sentrum

Restauranten i stasjonen i Asker åpnet i juni 2020. Nyoppusset og flott interiør innendørs, og en stor uteservering på torget i Asker. Her er det ofte mye folk så det lønner det seg å bestille bord. Her har vi en litt utvidet meny med kjøtt- og fiskeretter. Alt levert med Glorioso presisjon, kjærlighet og kvalitet.

Lancelot
Lancelot
Torvveien 12C

Vi har en stor meny med noe godt for alle og enhver. Vinutvalget er stort sett spanske, franske og italienske viner. Lancelot passer til både store og små selskaper som jobbfester, julebord og konfirmasjon.

Egon Asker
Torvveien 1

Egon er en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny, med noe for enhver smak. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelige betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon.

Pizzastua
Pizzastua
Alfheim 7

Pizzastua åpnet i 1983 og var den første pizzarestauranten i Asker.

Vi er en familiedrevet restaurant som i alle år har vært stolte av å kunne servere bygdas beste pizza . Vi legger stor vekt på personlig og hyggelig service enten du spiser hos oss eller hjemme.

Ros Mara
RosMara
Strøket 7

Fargerik, liten restaurant med kvalitetsmat. Også for «take away». RosMara tilbyr ekte,
hjemmelaget, italiensk mat i en vennlig atmosfære. Vi legger stor vekt på personlig service.
Kvalitetsmat du har råd til! Spis her eller ta med mat hjem.